Известие

Collapse
No announcement yet.

кои от петите за ангренажа са за алфа 147 1.6 105кс.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кои от петите за ангренажа са за алфа 147 1.6 105кс.

Моля по запознатите да кажат кои от петите за центровка на валовете да ползвам за алфа 147 105 коня .в магазина имаше два модела едните са виолетови с каталожен номер 6209 и бронзови с кат. номер 6210.Първите ги дават за 145-146 1.6 16клапана ,а вторите пак за същите + 156 1.6 като за тях пишеше нещо на италиански (per alcuni motori STEP A).За съжаление за 147 нямаше ама нали двигателите са еднини същи.Аз купих тези с каталожен номер 6209 като в къщи се загледах в листчето което беше при петите и видях ,че има и втори вариант.И още едно питане другата ми алфа е 120 коня за нея петите същите ли са като за 105 коня ?

от кои магазин купуваш петите
    http://picbg.net/img.php?file=579af236b0ff9a21.jpg
    Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Re: кои от петите за ангренажа са за алфа 147 1.6 105кс.

Първоначално публикувано от stefi
      Моля по запознатите да кажат кои от петите за центровка на валовете да ползвам за алфа 147 105 коня .в магазина имаше два модела едните са виолетови с каталожен номер 6209 и бронзови с кат. номер 6210.Първите ги дават за 145-146 1.6 16клапана ,а вторите пак за същите + 156 1.6 като за тях пишеше нещо на италиански (per alcuni motori STEP A).За съжаление за 147 нямаше ама нали двигателите са еднини същи.Аз купих тези с каталожен номер 6209 като в къщи се загледах в листчето което беше при петите и видях ,че има и втори вариант.И още едно питане другата ми алфа е 120 коня за нея петите същите ли са като за 105 коня ?
      Попитай колегата Lisan или drigata мисля че ще могат да ти помогнат.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Колега, петите се купуват по тип на мотора. Обикновено едни и същи пети стават за няколко типа мотори. Ако изчакаш до вторник, мога да проверя и да ти кажа, кои номера ще ти трябват.
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Я виж тук не може ли да откриеш нещо по твоя въпрос. http://vesko.net/pdf/usag/cap15_tools_car_repair_en.pdf
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Поръчах си пети на USAG понеже в техния каталог се вижда ,че за двата модела са различни.Чакам ги да пристигнат и ще ги сравня с тези от магазина на Сливница.Засега центровката на валовете я направих с тези които имам. Обаче колата според мен не работи равномерно явно става въпрос за един зъб разлика може би

тези на снимката са от магазина на Сливница

Comment

Working...
            X